Mai jos VEI găsi o LISTĂ de site-URI de unde potï descărca gratuit template-URI moderne și foarte bine structurate pentru orice Tip de Prezentare. După ce deschizi templateul de Google slides, la file-> Télécharger As-> Microsoft PowerPoint (. pptx) potï descărca varianta Offline a template-ului, VEI mai avea nevoie în unele cazuri doar de FontUri. IAR trebuie să fac o Prezentare? Nu e chiar suficient să ai instalat PowerPoint-UL, trebuie să știi și cum să îl folosești. Ce se mai poartă. Și cum potï să Cine Pui în evidență ideile astfel încât să Cine Vinzi produsul, să Cine motivezi publicul și să Cine cucerești audiența. Cele 5 idei de mai jos Sigur te vor ajută să faci o Prezentare Care să rămană în mintea publicului tău. Hai să începem (Conseil: post Lung cu multe Informații, deci prenez votre temps). Uite Naomi idei pentru a avea un o Prezentare oacheșă în PowerPoint. Cand facem o Prezentare scopul e sa Transmitem un mesaj, nu sa operam un PowerPoint.

Cum ar fi sa vezi aceasta imagine PE un PowerPoint? Daca vrei sa afli mai multe despre PowerPoint, Probabil ca ar trebui sa Aurunci un Ochi peste un curs en ligne despre PowerPoint, altfel de prezentari PowerPoint. Sunt aproape convins că o să găsești ceva potrivit prin sutele de prezentări DIN listele de mai sus, Dar Dacă totuși nu ai găsit și e Super importantă pentru tine prezentarea, potï să cumperi template-URI de Google slides sau PowerPoint de aici sau aici. Dacă știai Naomi DIN trucurile astea și Dacă mai ai recomandări pentru Noi pe care ai vrea să le Vezi în următoarele articole postate, nu ezita să ne lași un comentariu. Așteptăm cu Drag propunerile voastre! Nu e foarte distractiv atunci cand vezi ca scrie ceva dar nu Poti CITI, nu? Psst… ITI dau un pont important aici. Este un site foarte tare, nu multa Lume stie de El, unde daca Scrii ceva intr-o casuta de cautare, ITI da rezultate foarte interesante. 1. Setează un obiectiv sau un mesaj de luat acasă Gândește-te la un mesaj principal pe care ai vrea ca audiența ta să-l IA acasă. O impresie Generală wow pornește de la a urmări impactul încă de la început. Nu UITA că Slide-urile Tale sunt doar o parte din CEEA CE da accomplie prezentării, așa că Dacă ai, fluență în idei și te-ai prezentat în fața colegilor tăi cu un minim de carismă și plăcere de a le exprima ideile Tale, pregătește-te să pornești o conversație pe baza proi ectului tău, pentru că Sigur VEI stârni și reacții (garantăm că Pozitif), pentru că atunci se vede că prezentarea ta chiar a. Deja articolul are peste 1000 de cuvinte in acest punct, intra in categoria luung si se apropie de categoria luuung (Cu 3 de u).

Faptul ca ai o Prezentare de 13 sau de 31 de Slide-URI e ipertinent. Pana la urma nu conteaza numarul de Slide-URI, conteaza claritatea cu care transmiti un mesaj. Raspunsul meu e unul simplu aici, daca se poate, nu As Pune Text deloc. Dar daca e musaj sa Pui si texte, Pune chat mai Poutine.